Най-търсените позиции за работа са за технически специалисти Повече от 1 100 младежи посетиха щанда на VIVACOM на форума „Национални дни на кариерата“

VIVACOM - Национални дни на кариератаЗа поредна година в НДК се проведе форумът „Национални дни на кариерата“, където млади, активни и амбициозни хора търсят и намират своето работно място. Като голям работодател, с около 6000 служители, VIVACOM беше един от участниците. На щанда на компанията, който беше един от най-посещаваните на цялото изложение, най-търсената позиция беше за технически служители. Над 1100 души се възползваха от възможността да се срещнат с консултант от отдел „Човешки ресурси“, който лично им представи възможностите за развитие във VIVACOM. „Преобладаващата възраст на заинтересованите от нашата стажантска кампания „VIVAROOMS Ключът е в теб“ е 20 – 25 години, което може само да радва един работодател. Всяка фирма мечтае за млади, креативни и дейни хора, които да вдъхват живот на компанията“, коментира Радостина Младенова, Старши специалист човешки ресурси.

Тази година във VIVACOM има 102 свободни позиции за стажанти, в 10 града в България и във всички дирекции на компанията, като за първи път и в магазинната мрежа.

Програмата стартира през месец март и поетапно ще приема младежи в летните месеци на годината в цялата страна. Всеки стажант има индивидуално назначен ментор, който да го въведе в дебрите на професионалните му интереси. Като част от лятната програма участниците в нея имат възможност да стажуват на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и не на последно място – да участват в специфични обучения – бизнес етикет и комуникация, презентационни умения и електробезопасност.

Тези, които не са успели да посетят щанда на VIVACOM и да се срещнат с консултант от отдел „Човешки ресурси“, могат да го направят на 7 април в сградата на Нов български университет и на 13 април в Технически университет в София.

Жителите на Варна, които не са успели да посетят форума вчера ( 21 март) в Галерия „Графит“, могат да посетят „Национални дни на кариерата“ на 6 април в Бургас – Бургаски свободен университет.

Младите хора от Пловдив пък ще могат да се възползват от форума на 4 април в Пловдивски панаир, Конгресен център.

Кандидатите за стаж във VIVACOM трябва да изпратят своето CV и мотивационно писмо до 30.04.2016 г. на www.vivacom.bg/Кариери и facebook.com/VIVAC0M.

Източник:
Николета Андреева
Senior Account Executive
United Partners

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!