Едно от най-старите и престижни учебни заведения в света търси бизнес лидери у нас Представители на Henley Business School, част от един от водещите изследователски университети във Великобритания - престижния University of Reading, ще направят презентация на 20 април, сряда, в х-л Хилтън - София

Едно от най-добрите учебни заведения в сферата на бизнеса, което се нарежда сред топ 50 на бизнес училищата в света, ще гостува у нас.

Образование в чужбина - Henley Business SchoolПредставители на Henley Business School, част от един от водещите изследователски университети във Великобритания – престижния  University of Reading, ще направят презентация на 20 април, сряда, в х-л Хилтън – София пред бъдещи кандидат-бакалаври и кандидат-магистри.

Създадено през 1945 година, Henley Business School смело може да бъде наречено училище за бизнес лидери, тъй като възпитаниците му намират професионална реализация още в първите 6 месеца след дипломирането си. В учебното заведение се подготвят специалисти в сфери като: Бизнес и мениджмънт, Предприемачество, Счетоводство и финанси, Управление на собствеността и др. Henley Business School има стабилни партньорства по цял свят и дава възможности за обучение и кариерно развитие във водещи световни организации, като BBC, British Airways, Vodafone, Microsoft и мн.др. Една от основните цели на бизнес факултета е да обучи отговорни лидери в бизнеса, използвайки иднивидуален подход и наблягайки на личните способности и потенциал на всеки студент. Теорията неизменно е съчетана с практика в реална бизнес среда. Училището  може да се похвали с повече от 7000 студенти от 140 страни, а голяма част от преподавателите са известни имена в индустриалния свят и често споделят със студентите безценния си опит.

Източник:
Илияна Йорданова

ICreative PR

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!