Gong.bg е най-посещаваният спортен сайт у нас през юни 2016 Специална подсекция на платформата ще проследи всички новини за Олимпийските игри в Бразилия

Gong.bg е най-посещаваният спортен уебсайт у нас през месец юни 2016. Спортният сайт в портфолиото на “Нетинфо” надминава основния си конкурент по общ брой потребители, след като месец по-рано (през май 2016) за първи път платформата взе преднина в потреблението на настолни компютри и лаптопи. В допълнение, стотици хиляди потребители извън тези данни използват мобилното приложение на Gong.bg.

За първи път през месец юни цели 8 от уеб платформите на най-голямата медийна дигитална компания у нас “Нетинфо”, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, са в ТОП 20 в класацията на Gemius, предоставяща данни за поведението на потребителите в интернет и информация за повече от 280 уебсайта у нас. През юни Gong.bg е ексклузивен партньор на UEFA EURO 2016, а най-интересното съдържание за посетителите в уебсайта е бил полуфиналът, a след това самият финал на първенството.

През август 2016 Gong.bg поема към Рио и стартира нов маратон, като платформата ще проследи отблизо новините за Олимпийските игри в Бразилия със специална подстраница на адрес rio2016.gong.bg.

На нея онлайн потребителите ще могат да открият новини, коментарни текстове, гелерии и ексклузивни видеа, свъзани с най-актуалното спортно събитие през август. Богатото съдържание ще бъде достъпно навсякъде и по всяко време, благодарение на мобилното приложение на Gong.bg. Всички фенове ще могат да коментират най-горещите теми и във форума на уебсайта в подсекцията, посветена на Олимпийските игри, а Gong Quiz също готви изненади – с въпроси, касаещи историята на състезанието.

Почитателите на спорта могат да следят и обзора на Олимпийските игри, който ще направят водещите спортни журналисти Томислав Русев и Ники Александров – в единственото по рода си уеб предаване за спорт у нас – „Без бутонки“ във Vbox7.com.

Специалната подсекция на Gong.bg за олимпийските игри вече е активна rio2016.gong.bg

Данните за уебсайтовете, част от „Нетинфо”, през май и юни 2016 са предоставени от Gemuis. Извадката не включва данните за мобилни приложения на уебсайтовете.

Източник:
Кристина Георгиева
PR Expert Digital
NOVA
Nova Broadcasting Group Inc.

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]