НАД 600 КУЧЕТА СА ВЕЧЕ В БЪЛГАРСКАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЛЮБИМЦИ И СТОПАНИ – DOGLAR

DOGLARСамо 24 часа след като приложението официално е достъпно за потребители на iOS устройства в App Store, българската платформа за кучета и техните стопани вече има над 600 регистрирани домашни кучета. С помощта на Doglar и на база различни критерии потребителите имат възможност да откриват както компания за ежедневните разходки в своя район, така и половинка за питомеца си. Doglar дава заявка да инициира и участва активно в социални активности, с които да помогне разрешаването на най-наболелите проблеми на хората, които отглеждат кучета в градска среда.

„Ако ние можем да присъстваме в социалните мрежи, защо и кучетата ни да не могат? Doglar е платформа, в която да „полаем“ заедно по всякакви кучешки въпроси. Doglar свързва стопаните и е запазена територия, в която любимците са истинските звезди със своите най-симпатични снимки, остроумни описания на характера, любими места за разходка и други. Мисията на Doglar се събира в няколко думи – щастливи кучета и щастливи стопани“, споделят създателите на приложението.

Зад „кучешката“ платформа, създадена изцяло от роден екип, стоят Павлина Дешева, вицепрезидент на организацията, която подкрепя местни стартъпи Start It Smart, журналистът Биляна Славейкова и софтуерното студио DigiМark, което поема техническата разработка на проекта.

Към този момент приложението е достъпно само за iOS потребители като в следващите месеци се очаква появата и на неговата Android версия. Ранна покана за нея може да вземете тук: http://doglar.me

Facebook: facebook.com/doglarapp
Twitter: twitter.com/DoglarApp
Instagram: instagram.com/doglar.me/

Източник:

Star PR

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]