Снощи при огромен успех преминаха двата концерта по случай 20 годишнината на шоу група ТУТУРУТКА във ФКЦ-Варна

20 години - ТУТУРУТКА

Стотици останаха извън залата поради липса на билети. Всички билети  бяха разпродадени още седмица преди датата. Водещ на концерта бе актьорът  Симеон  Лютаков. Групата откри с  утвърдилия се като химна на град Варна – „Варна, морето“. Водещия покани шоу мените за кратко откровено интервю. Въпроси който постоянно се въртят в интернет пространството бяха зададени. Къде се загубихте? Иван отговори: Там където се намерихме! Назад във времето, връщайки се и преосмисляйки много от нещата. Венци обясни за теорията на прашката, която се дърпа силно на зад, за да изстреля още по-силно напред камъка към целта. На въпроса скоро ще Ви гледаме ли по – телевизията? Шоу мените единодушно отговориха: „Телевизията е върховен орган на манипулацията. Националните телевизии обслужват корпоративни интереси. Youtube канала и Feecbook страницата на групата са мястото където могат всички фенове да гледат стари и нови скечове и песни“.

Момчетата представиха култовите си скечове „Казармата“,  „Бат Жоро“, „Циганите“, както и най-новия си „България търси мутант“.

Скеча осмива популярните реалите форматите. Всеки от героите има своя мутация, която е актуална за нашето съвремие. Чрез  хумора и сатирата момчетата осмяха забързаното ни ежедневие и липсата на комуникация между хората. Желанието ни да бъдем повече от другите и стремежа към слава и известност на всяка цена.

На видео стената представиха и най-новия си видео клип, който от днес ще бъде пуснат и в интернет. Клипа към песента „Мамо“ е заснет  тази година в Лондон. Групата имаше няколко концерта по случай първа пролет там.

Типично в стила на ТУТУРУТКА, за финала бяха оставили много песни и танци. Бъфо на плажна тематика с популярни БГ песни взриви публиката.

За закриване на концерта момчетата бяха избрали песента „Моето щастие“. Четиримата излязоха облечени с джадайски костюми и запяха: „Доволен съм с малко и с малко богат, но грижи смутят ли покоя ми брат, изпращам ги с песен…..“

След двата концерта шоуто продължи в едно от заведенията на ФКЦ-Варна до ранни зори. С много песни, игри, танци и марков алкохол ТУТУРУТКА отбеляза своята 20 годишнина.

Източник:

Mилен Минков

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]