15 младежи от Варна ще се готвят за бъдещи кино творци

15 младежи от Варна ще получат конкретни умения по операторско майсторство и режисура, сценографски техники в киното, видеозаснимане и монтаж.

Обучението на тема: „Основни техники за създаване на видео филм“ е част от проект „Варна през моя поглед“, който се реализира от Сдружение „Моят град“ с финансовата подкрепа на Община Варна по конкурса „Младежки проекти 2015 г.“
Участниците в проекта ще имат възможност да посетят монтажните зали на Българска национална телевизия във Варна, както и да получат теоретична и практическа подготовка от най-добрите експерти в сектора.
Младежите ще упражнят наученото чрез провеждане на творческа работилница- уърк шоп, която ще има за цел създаване на видео филм „Живота на Варна през моя поглед“.
За сценария на филма ще бъдат използвани кадри от събития свързани със спечелване на титлата „Варна Европейска младежка столица през 2017 г.“. и големи инициативи свързани с програмата.
Сдружение с нестопанска цел „Моят град” е създадено през 2011 г. с основна дейност – обединяване на ресурси и създаване на между-секторни партньорства за решаване на местни проблеми в сферата на образованието, младежките дейности и спорт. Сдружението е търсен партньор в редица инициативи и кръгли маси, свързани с развитие на доброволчеството и широко гражданско участие на младите хора в живота на общността.

За повече информация и записване в предстоящото обучение – тел. 0888 33 44 10, е-mail: sncmoiatgrad@gmail.com

Източник:

Сдружение с нестопанска цел „Моят град”

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!