Форум КЛЮЧ във Варна

Форум КЛЮЧ – рЕволюция ще се проведе във Варна на 13-ти декември 2015 г., от 11:00 до 17:00 ч. в сградата на Социалната чайна във Варна, ул. Преслав 53.

Форум КЛЮЧ – рЕволюцияПредстоящото издание, на превърналия се в традиционно и очаквано събитие форум, се провежда в подкрепа на младите хора и тяхното включване в каузи и инициативи в полза на обществото. КЛЮЧ наистина е сцената на хората, които усещат себе си като носители на промяната в България. Форумът е инструмент за стимулиране на свободен обмен на идеи, работа в мрежа и гражданска активност. Той е интерактивна платформа за реализиране на организации и личности, техните каузи, пътят, който са извървели и успехите, които са постигнали.

Събитието и този път ще включва няколко петнадесетминутни представяния-послания, разпределени в два блока, които ще провокират аудиторията към размисъл и действие на всеки за неговата роля в изграждането на обществото ни, собствената отговорност, сила и призвание.

Лекторите на Форум КЛЮЧ – рЕволюция ще бъдат:
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков
Николай Тодоров, Основател на „На Тъмно“
Джъстин Боланд, организатор на „Усмихни се Карин Дом“
Здравко Василев, основател на Велоклуб „Устрем“
Юрий Вълковски, Reach for Change
Светлозара Христова, RADAR Festival Beyond Music
Любомира Велчева, Фондация „Международна награда на херцога на Единбург – България“/ 9 Академи

Подробна информация за лекторите във форума може да намерите тук.

Регистрация за участие
Участието е безплатно за всеки, регистрирал се и взел своя билет през системата за регистрация на forum-klyuch.info/upcoming/tickets/

Организатори
Събитието се организира от Фондация „Четиридесет и две“ и сдружение ИДЕА и с подкрепата на Фонд за партньорство с местната власт на Община Варна.

Форум КЛЮЧ е изборът на носителите на позитивна промяна!

Заповядайте!

Източник:

Александър Куманов

Фондация 42

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!