Онлайн сблъсък на характери в най-новия уеб тийн сериал „Следвай ме“ Следете сериала всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com

Какво се случва, когато онлайн средата се превърне в бойно поле между две тийнейджърки? Новият уеб тийн сериал „Следвай ме“ от продуцентите 7Talents и лейбъла на Криско ADAMAND, ще ни покаже истинска буря от емоции, мечти и един вълнуващ сблъсък между 16-годишната Бела (поп певицата Тита) и съперницата й в училище – влогърката София (Лина Роскин). Вижте премиерния епизод на сериала тук >>> http://bit.ly/2qBtrd6

Първият епизод на сериала ни среща с Бела, която пристига от провинцията, за да учи в елитна столична гимназия. Забързаният начин на живот в София обаче ще се окаже истинско предизвикателство за младото момиче. Небето над главата й изглежда сиво още с пристигането й – негостоприемна съквартирантка, проблеми с гаджето и рубеола ще бъдат само малка част от трудностите, през които ще премине Бела още през първия месец от новата учебна година.

Домино ефектът се засилва още повече през първия ден на Бела в училището. Между нея и едно от най-популярните момичета в гимназията – влогърката София, възниква ожесточен спор. Конфликтът се превръща в истинско онлайн състезание, когато Бела започва да публикува поредица видеа в сайта за видео забавление. Как ще се развият отношенията между двете момичета и ще се окаже ли гимназията „гадна за всички“ – следете „Следвай ме” всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Още новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на „Следвай ме”.

Източник:
Дебора Апостолова

ПР

Нетинфо

 

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!