Тимът на „Спартак“ ще защитава честта на Варна по време на Националните Финали на Фен Купа 2015

Тази година Варна за пореден път се доказа като един от най-футболните градове у нас.

Kamenitza Фен Купа 2015

Освен че се сдоби с носител на Купата на България в лицето на „Черно море“, морската столица получи и допълнителен повод за гордост, след като един варненски отбор, сформиран от приятели, разгроми всички свои опоненти по време на Регионалните полуфинали на Kamenitza Фен Купа 2015.
Името на тази безкомпромисна варненска формaция е „Спартак“, а момчетата от отбора са добре познати на феновете в морския град и често ги радват със своите успехи в аматьорския футбол. Имената им са:
 Симеон Алексиев Христов – капитан
 Асен Милков Миланов
 Радослав Александров Трончев
 Иван Мартинов Тодоров
 Георги Живков Бомбов
 Мартин Живков Великов
 Георги Георгиев Филипов
 Димитър Николаев Димитров
 Янко Костадинов Яръмов
 Георги Андонов Праматаров

Брилянтните изяви на „Спартак“ стартираха още по време на предварителните квалификации, когато тима разгроми „Извънземни Малибу“ с 5:2 и се класира за Регионалните полуфинали. За радост на феновете им, те продължиха победната си серия с внушителни резултати като 6:1 срещу „Грифоните“, 3:0 срещу „Лос Инвалидос“, 4:0 срещу „Доновете“ и 5:1 срещу „Калбо Шумен“. Финалното дерби от регионалния кръг на Фен Купа ги изправи срещу друг небезизвестен варненски отбор – „МФК Тича“. Битката беше много оспорвана, но в крайна сметка „Спартак“ надделяха с 2:1 и се доказаха като най-добрия непрофесионален футболен отбор от Варна.
Сега на момчетата от „Спартак“ им предстои да се изправят срещу останалите 11 най-добри отбори от приятели в България в Националните Финали на Фен Купа 2015. Кулминацията на турнира ще се проведе във Велико Търново на 29 и 30 август. В случай че отново успеят да възтържествуват, десетимата приятели ще придружат Христо Стоичков зад кулисите на Камп Ноу в Барселона. Там Камата лично ще им покаже атракциите на легендарния стадион и ще ги запознае със звезди от ранга на Лео Меси.

За Kamenitza Фен Купа :
Kamenitza Фен Купа е най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Инициативата стартира през 2003 г. с основната цел да обединява почитателите на футбола от цялата страна и да им предоставя възможност да практикуват любимия си спорт в отлични условия. С всяка следваща година Kamenitza Фен Купа предлага все по-добри условия за игра, нови забавления на терена, които дават възможност на участниците да се почувстват като истински футболни звезди. Общата инвестиция в проекта възлиза на над 8 милиона лева, което прави Kamenitza Фен Купа едно от най-мащабните корпоративни начинания в областта на спорта у нас. Партньорството с Българския олимпийски комитет нарежда Kamenitza Фен Купа сред най-важните и престижни събития в спортния календар на България. Участието на корпоративни партньори като Joma, Telenor, Samsung и Ford Moto-Pfohe е поредното признание за шампионата. Броят на участвалите в последните издания на Kamenitza Фен Купа, които достигат до 18 000 души годишно, затвърждава шампионата като най-големия турнир по футбол за непрофесионалисти в България. В началото на 2013 г. Kamenitza Фен Купа получи и награда – сребърно отличие в Годишните награда на ББЛФ за отговорен бизнес в категорията „Маркетинг, свързан с кауза“, а през 2014 спечели втора награда в категория „Спортно събитие“ на EVENTEX.

За “Каменица” АД:
„Каменица” АД, водеща пивоварна компания в България, е част от Molson Coors Company. Компанията оперира с две пивоварни в Пловдив и Хасково. Общият брой на заетите в дружеството възлиза на около 700 работници и служители и с това компанията е и най-големият работодател в бирената индустрия. За последните пет години „Каменица” АД е инвестирала повече от 90 млн. лева, по-голямата част от които са вложени в пивоварните в Хасково и Пловдив.
За повече информация www.kamenitzacompany.bg

За Molson Coors Brewing Company:
Molson Coors Brewing Company е водеща глобална пивоварна компания, която предлага изключителни брандове на почитателите на бирата в целия свят. Компанията произвежда и продава портфолио от водещи примиум марки като Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon, и Cobra – в Северна и Южна Америка, Европа и Азия. В Канада компанията оперира чрез Molson Coors Canada; в САЩ – чрез MillerCoors; във Великобритания и Ирландия – чрез Molson Coors UK; в Централна Европа – чрез Molson Coors Central Europe, а извън тези пазари  – чрез Molson Coors International.  Molson Coors е включена в Индекса за устойчиво развитие на Dow Jones (Dow Jones Sustainability Index), като непрекъснато търси нови  възможности за оптимимизиране в сферата на корпоративната отговорност.  За повече информация посетете корпоративния уебсайт на компанията –  http://molsoncoors.com.

Източник:

Йордан Ангелов

Public Relations

New Moment New Ideas

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]