„София – Ден и Нощ” се превърна в истински онлайн феномен с 18 милиона видео гледания Риалити сериалът е сред 50-те най-гледани предавания в национален ефир за март

София - Ден и НощЗа 100 епизода, в рамките на половин година, първият български риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ“ се превърна в истински онлайн феномен. Близо 18 милиона са видео гледанията на предаването във Vbox7.com и NovaPlay* до този момент, като само за март броят им е над 5 милиона.

Нещо повече, риалити сериалът ежемесечно набира все по-голяма популярност, подобрявяйки собствения си резултат с всеки следващ месец. 492% е ръстът на видео гледанията на „София – Ден и Нощ“ във Vbox7.com между първия месец на излъчване – октомври 2015, и март 2016.

„София – Ден и Нощ“ постави началото на нов тип общуване между телевизионни герои и публика – чрез социалните мрежи. Facebook страницата на сериала се радва на огромна популярност – в момента има над 144 000 фена, които се увеличават с около 1 400 при всеки следващ епизод. Огромният интерес към героите в социалните мрежи още веднъж доказва, че „София – Ден и Нощ“ вече е онлайн явление. Ежедневно героите от сериала споделят във Facebook какво им се случва, какво ги вълнува, в какво настроение са, а феновете им отвръщат по същия начин – пишат им, съветват ги, посвещават им стихове, рисунки, колажи, снимат видео поздрави за тях.

Освен в онлайн пространството риалити сериалът е и сред най-гледаните предавания в национален ефир. В класацията на 50-те най-гледани предавания през март „София – Ден и Нощ” заема 25 позиция**.

Героите от „София – Ден и Нощ“ са истински хит сред младите в България, които се припознават в техните образи, многобройните им фенове се стремят се да им подражават, следват ги навсякъде. Боби, Дани, Рая, Коко, Митко, София и Теди са обикновени млади хора, които се опитват да се справят с живота в големия град, преследват мечтите си и се забавляват, по начина, по който го правят техните връстници в реалния живот. Според продуцентите на предаването не само тийнейджърите, но и техните родители следят риалити сериала „София – Ден и Нощ“ – от една страна, за да са в унисон с това, което вълнува младите, и от друга – заради забавния поглед към проблемите от ежедневието, характерен за формата.

* Данни: Google Analytics (за NovaPlay) и SmartAdServer (за Vbox7.com)
** Данни: Nielsen Admosphere Bulgaria, TG: 18-34, 18-49, март 2016.

Източник:
Ирена Райчева
PR Expert
Nova TV
Nova Broadcasting Group Inc.

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 1 Average: 5]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!