Сп. „Бизнес Клуб” организира Бизнесфорум „Силни региони за силна икономика“ 19 май от 13 ч в Юнашки салон на ул "Христо Ботев" 1 във Варна

Бизнесфорум „Силни региони за силна икономика“, организиран от  сп. „Бизнес Клуб”, със съдействието на община Варна ще се проведе на 19 май от 13 ч в Юнашки салон на ул „Христо Ботев“ 1 във Варна.  Каним ви да посетите  да отразите форума.

Очакваме кметът на Варна г-н Иван Портних да открие форума „Силни региони за силна икономика”. Присъствие потвърдиха от областната управа. Евродепутатът Андрей Новаков от ЕНП-ГЕРБ ще води отделен панел по време на събитието.

Сп. „Бизнес Клуб” организира този национален пътуващ форум с идеята да се активизира местния бизнес.  Нашите лекори и презентатори са признати на национално и международно ниво.

Местният бизнес във Варна ще има възможност да се срещне с изявени експерти по еврофинансиране, по подбор на персонал, със специалисти по мотивация и стимулиране на продажбите на продукти, да се информира за конкретни предложения за стартиране на бизнес. Работодателските организации също са представени от техните местни координатори. Друг акцент е как науката може  и помага за развитие на бизнеса.

Участието във форума не изисква пращане на такси. Записването за участие започва в 12.30 ч.

Източник:
Екипът на сп. „Бизнес Клуб“

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]