ОБНОВЯВАТ GRAND MALL ЗА НОВИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН Мащабни ремонтни дейности в най-големия търговски център на Варна

Мащабни ремонтни дейности превръщат най-големия търговски център на Варна в още по-желано място с освежени общи части и нова придобивка за майките – кът за кърмене и повиване.

Baldessarini‎, Reebook, MASON’S са новите марки, които влизат от тази пролет в Grand Mall.

Усилена подготовка за новия турстически сезон тече през този месец в Grand Mall. Най-големият търговски център на Варна се готви да влезе в Лято 2016 с обновено лице. Мащабният ремонт засяга и общи площи, и търговски обекти.

Всеки един от разположените на 5 нива паркинги ще бъде изцяло боядисан наново, бояджийските бригади ще освежат с нова боя и аварийните коридори, и общите части.

Вече приключи подмяната на плочките на пода на етаж -2, което ще подобри естетическия вид на цялата зона. Ще бъдат осъвременени и всички обществени тоалетни, като тяхната реконструкция стартира от ниво 0.

Като част от дейностите, с които се насърчават майките да се чувстват удобно в своя любим мол, предстои да бъде изграден уютен модерен кът за кърмене и повиване.

Ключови наематели в търговския център също реновират обектите си. Сред тях са магазините на Pierre Cardin, Fabricia, Teodor, Okaidi. Разположеното на ниво 0 популярно заведение Noa Café вече посреща посетителите с нова дизайнерска концепция, интериорна разработка на темата слънчева градина. Елегантни кресла, стилизирани слънца и ефектно осветление създават новата атмосферата, в която приятно изненадващ акцент е библиотеката. Любезните сервитьори са готови да предложат към напитките и книга за четене в свободното време между два шопинг тура.

Наложил се като Модна дестинация №1 на Варна и цяла Североизточна България, Grand Mall включва от тази пролет още силни брандове в своя богат микс от търговски обекти. Сред новите наематели са марката за мъжка мода Baldessarini‎, спортната марка Reebook и брандът за спортно-елегантно дамско и мъжко облекло Mason’s.

Очаквайте подробности за предстоящото откриване на новите търговски обекти във Фейсбук страницата на търговския център – www.facebook.com/GrandMallVarna .

Източник:

NIRA Communications PR

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]