„На светска вълна“ гостува на българска дизайнерка, която е изработила шапки за принц Чарлз и Камила Паркър Рубриката на БНТ2 и BNT World от Варна „На светска вълна“ ще срещне зрителите с дизайнерката Виолета Илиева и нейните две дъщери Лора и Белла

„На светска вълна“ гостува на българска дизайнерка, която е изработила шапки за принц Чарлз и Камила Паркър. Нейни шапки носят истински аристократи, филмови звезди и популярни представители на артистичните и бизнес среди.

Рубриката на БНТ2 и BNT World от Варна „На светска вълна“ ще срещне зрителите с дизайнерката Виолета Илиева и нейните две дъщери Лора и Белла.

За сватбата на принц Чарлз и неговата избраница Камила Паркър Виолета им изпраща истински произведения на изкуството – за нея жълта капела, която е с асиметрично дъно, а за Чарлз – шапка в бежово-кафяво.

Трите дами изработват във фамилното ателие и десетки ретрокапели за касови филмови продукции, в които се снимат имена като Морган Фрийман, Арман Асанте и мн. др.

С цилиндър, който е изработен по стара ръчна технология с разглобяем дървен калъп, пред камерата застава и водещият на „На светска вълна“ Емо Ялъмов.

В рубриката ще може да видите също как с помощта на прическа и грим варненска красавица се доближава до визията на холивудска звезда.

„На светска вълна“ ще покаже и изискано дискретно място, където обичат да се усамотяват за по питие известни бизнесмени, медици и юристи.

„На светска вълна“ може да гледате след 17:20 ч. на 19 май в предаването „България днес“.

Рубриката реализират Емилиян Ялъмов и редакторката Бистра Варнева. Оператор е Георги Христов, а монтажист – Владимир Томчев. Музикалното оформление е на Румяна Ангелова.

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]