Най-успешните провокации и решения на тийнейджъри ще бъдат част от специалната прожекция на Reporteen в Нощта на музеите, Пловдив На 24 септември конкурсът за каузи, които променят света, ще представи най-оригиналните видеа от създаването на платформата до днес.

На 24 септември конкурсът за каузи, които променят света, ще представи най-оригиналните видеа от създаването на платформата до днес.

Прожекцията ще стартира в 19:30 ч. на Стълбите на Каменица в центъра на града

Пловдив, 22 септември Прожекция със специална компилация от послания на тийнейджъри ще представи ReporTeen – платформата за каузи, които променят света. По време на своето пето издание конкурсът отправя предизвикателство под мотото „Обичам хейта“, поставяйки си за цел да провокира градивната критика сред младите хора. „Критиката може да бъде началото на промяната, на добрата промяна. Предишните издания на ReporТeen показаха колко креативни могат да бъдат учениците в съчетаването на добри послания и аудио-визуални техники. Това беше и причината да създадем компилация с най-добрите каузи, които да представим на прожекция в Нощ на музеите“, разказва Емил Джасим от Център за образователни инициативи. Прожекцията ще бъде излъчена на 24 септември от 19:30 ч. на стълбите на Каменица в центъра на Пловдив. Зрителите ще видят най-интересните каузи на тийнейджърите за промяна на средата, в която живеем.

Всеки, който желае да сподели своето мнение по интересен начин и да потърси решение на въпрос, който искрено го вълнува, може да създаде свое видео, което да качи в сайта на Reporteen 2016 .

Победителят ще бъде избран от експертно жури и ще получи наградата от 1000 лв.

Конкурсът се осъществява с изключителната подкрепа на Фондация „Америка за България“.

Източник:
Александра Иванчева
8pm

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!