Най-запалените ММА фенове ще спечелят билети за гала спектакъла на титаните в бойните стилове на 30 юли в Двореца на културата и спорта във Варна Това ще стане по време на кантара за бойната вечер, на входа на Морската градина на 29 юли от 19.30 часа

Combat Promotion, организатор на ММА галата във Варна на 30-ти юли, от 19.30 ч. в Двореца на културата и спорта решиха да дадат шанс на най-запалените ММА фенове да се сдобият с билет за шоуто.

Това ще стане по време на кантара за бойната вечер. Той и официалната пресконференция ще се състоят на открито, на входа на Морската градина на 29 юли от 19.30 часа.

Желаещите да спечелят билет за шоуто ще участват в игра с въпроси, като всеки верен отговор носи билет и автограф от ММА бойците – участници в спектакъла. Всеки може да опита късмета си на 29 юли, в центъра на морската столица.

Уникалната гала вечер на 30 юли в Двореца на културата и спорта във Варна, посветена най-силните и най-атрактивните в новата ММА история, ще бъде открита от областния управител на Варна Стоян Пасев. В титаничен сблъсък ще се изправят шампиони от различни стилове и вериги от цял свят, сред които Джон Демел – Разрушителят, Али Ескиев, Камил Колтън, Христо Христов, Анита Доганова, Томас Чевински, Анди Кънингам, Джими Уелън. За да гарантират обективност при излъчването на победителите в тези толкова очаквани двубои, организаторите от Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. За обявяването на двубоите и тяхното ръководене от САЩ пристига Майк Маркам – водещ на най-големите международни ММА турнири в света.

Източник:
Катя Василева

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]