НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ВОЛЕЙБОЛНИ ИМЕНА В СВЕТА СЕ СЪБРАХА В СОФИЯ ЗАРАДИ ЕДИН БЪЛГАРИН Между тях се открояват имената на трима действащи треньори №1 в момента: стратегът на „Сборная“ Владимир Алекно, бившия селекционер на Националния ни волейболен отбор Камило Плачи и предводителя на националния отбор на Сърбия Никола Гърбич

Истинско съзвездие от най-големите волейболни легенди пристигна в СофияИстинско съзвездие от най-големите волейболни легенди пристигна в София от цял свят, за да уважи един от най-успешните български спортисти за всички времена Владимир Николов. Между тях се открояват имената на трима действащи треньори №1 в момента: стратегът на „Сборная“ Владимир Алекно, бившия селекционер на Националния ни волейболен отбор Камило Плачи и предводителя на националния отбор на Сърбия Никола Гърбич, който отново ще излезе на терена специално за супершоуто.

Броени часове ни делят от най-важния мач в живота на именития диагонал Владимир Николов, с който той ще прекрати състезателната си кариера. Историческата среща „Моята игра“ ще започне точно в 18:00 часа в „Арена Армеец“, като в „Тима на звездите“ ще видим още титаните: Александър Волков, Христо Златанов, Юбер Ено, Марк Макгивърн, Дик Коой, Теодор Салпаров, Ники Николов и други.

Вратите на „Арена Армеец“ ще отворят точно в 16:00 часа, като входовете, от които ще се влиза, ще бъдат през централните стълби откъм сектор B. Паркингът пред залата ще бъде на разположение на феновете до изчерпване на местата. Бенефисният спектакъл ще започне точно в 18:00 часа, така че е препоръчително зрителите да са заели местата си дотогава.

Всички, които искат да си закупят билети за историческия сблъсък, ще могат да го направят и в деня на събитието от касата на „Арена Армеец“.

Всичко за събитието може да следите и в официалното facebook събитие – Моята Игра – Бенефисен мач на Владо Николов – 8 Май 2016 .

Ексклузивен медиен партньор: NOVA Broadcasting Group

Основни медийни партньори на събитието: 7dnivoleibol.bg; Bgvolleyball.com; Sportal.bg; Novini.bg; Gong.bg; Vesti.bg; Actualno.com; Sportlive.bg; Monitor.bg; Standartnews.com; Pik.bg; Blitz.bg; Darik Radio, в. 24 Часа, в. Стандарт, в. Монитор, в. Телеграф, в. Тема спорт, радио Кракра.

Официални партньори: Национална лотария, Литекс Моторс, Petrol, Asics, Bulgaria Mall, CineGrand.

Източник:
Поли Петрова
PR Manager
Moko Solution

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]