МОДНО РЕВЮ И ПРИКАЗКИ ЗА ДЕЦАТА ДНЕС В GRAND MALL Бате Ицо ще зарадва малчуганите с приказки за 1 юни. Празничната програма обещава още детско модно ревю на LC WAIKIKI, театър и музика.

Празничен подарък за децата на Варна е днешния 1 юни в Grand Mall. Много изненади с театър, мода и музика ще има за малките госпожици и господа в Деня на детето в най-големия търговски център във Варна.

Днес Grand Mall и LC WAIKIKI организират Детско модно ревю. Заедно с Училище по мода „Мойра“ те ще търсят нови звезди сред деца и тийнейджъри. Участие ще вземат първите 15 записали се на възраст между 3 и 17 години. Записването става днес от 15 до 17 ч. на Модната сцена на етаж 2.

Малките модни фенове ще бъдат поети от професионален екип. Модели, стилисти и фотографи ще подготвя дебютантите за тяхното първо ревю на модния подиум и ще им дадат кураж да се държат като истински звезди. Кандидатите, които са се записали извън петнайсетицата, ще участват в модни проекти и задачи в творчески работилници.

Организаторите са предвидили много забавления и награди и за участниците, и за публиката.

Артистичен финал на детския празник ще са приказките на обичания от варненските деца Бате Ицо – актьор, режисьор и двигател на емблематичния за морския град Детски театър „Щурче“.

Подробности за детските празници в Grand Mall ще откриете в сайта http://grandmall-varna.com и във Фейсбук страницата на търговския център – www.facebook.com/GrandMallVarna .

Източник:
NIRA Communications PR

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]