Варна ще бъде домакин на международно кариерно изложение за работни позиции в Австралия, САЩ, Малайзия, ОАЕ и Европа

Близо 30 компании от 4 континента ще набират служители в областите ИТ, Туризъм, Маркетинг, Финанси и др.

ВУМ - Международно кариерно изложение

Изложението ще даде възможност на млади специалисти да потърсят възможност за стаж и работа във водещи компании. Европа ще бъде представена от фирми в България, Германия, Италия, Малта, Кипър, Испания – водещи ИТ компании, едни от най-големите вериги хотели и ресторанти, финансови институции и др.

 

Събитието се организира на 7-ми март от Кариерен център към Висше училище по мениджмънт, Варна (ВУМ), в което задължителна част от обучението на студентите е летен стаж по специалността. Тази година, традиционния кариерен форум ще се проведе за първи път в основния корпус на висшето училище във Варна, на ул. Оборище 13а . Изложението ще започне от 10 часа за студентите на ВУМ, а след 14 часа ще бъде отворено за граждани (без вход) на Варна и региона. Единствено условие, което организаторите споделят е, че желаещите да кандидатстват за обявените възможности трябва да имат минимум средно ниво владеене на английски език, което ще бъде проверявано още на входа.

Специално за събитието идват представители на едни от най-престижните голф клубове и хотелски комплекси в няколко американски щата. Ресторанти в Малайзия и луксозни хотелски комплекси от Обединени Арабски Емирства (Рас ал-Хайм) ще предложат позиции в екзотичните дестинации. Желаещите да развиват кариера в Австралия също ще получат нужната информация и директно ще могат да подават кандидатури.

За тези, които искат да развиват кариерата си в международни компании в България, ще има представители от ИКТ фирми в София и Варна, банки и нефинансови институции, аусторс организации, дистрибуторски компании и др.

Източник:

Павел Йорданов

Висше училище по мениджмънт, Варна

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!