Отбелязваме Международния ден на книгата и авторското право с Маратон на четенето За четиринайсети пореден път! Гости на библиотеката в деня на Маратона ще бъдат авторките Ваня Щерева и Теодора Димова.

На 22 април 2016 г. Регионална библиотека „Пенчо Славейков“ Варна ще отбележи Международния ден на книгата и авторското право с традиционния Маратон на четенето.

Стартът на Маратона ще бъде поставен в 8:30 часа във фоайето на библиотеката с колеги и читатели. Споделянето на любими текстове ще продължи през целия ден, а сцените на четене ще бъдат както в отделите на библиотеката, така и по места при нашите партньори из целия град.

Гости на библиотеката в деня на Маратона ще бъдат авторките Ваня Щерева и Теодора Димова.

Традиционно, както всяка година, така и през тази, маратонът ще завърши с „Една приказна нощ в библиотеката”, в която ученици от Школа „Клас” с ръководител Ивелина Бояджиева ще четат, ще творят, ще се забавляват.

Източник:
Център за справочно-библиографски услуги и Регионална история
РБ „Пенчо Славейков“ – Варна

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!