КРИСКО И ФИНАЛИСТИТЕ НА X-FACTOR ВЪВ ВАРНА НА СВ. ВАЛЕНТИН

Grand Mall се готви да посрещне хилядите фенове с празничен декор.
Мост на целувките изкушава влюбените за романтични снимки

Grand Mall - Св.ВалентинВарна отброява дните до 14 февруари, когато тийн поколението ще отпразнува Св. Валентин с мега купон на финалистите на X-Factor в Grand Mall . Специален гост ще бъде Криско – ментор в четвъртия български сезон на популярния тв формат. Огромен е интересът на младата публика към големия концерт на изгряващите нови имена, които грабнаха сърцата на зрителите в най-гледаното музикално шоу в България. А хип-хоп звездата Криско отново ще бъде обградена от своите ентусиазирани варненски фенове.

За пръв път в морския град пред такава голяма аудитория ще пее победителката – харизматичната млада дама от Кипър Християна Лоизу – първата чужденка, която триумфира на сцената на българския X-Factor. Заедно с нея ще бъдат и останалите финалисти, всеки от които вече има своите варненски поддръжници – Кристиан Костов, Дарина Йотова, радващото се на много почитатели трио A.V.A, Виктория Георгиева и Стивън Ачикор.

Началото на грандиозното шоу е в 17:00. Входът е безплатен.

Grand Mall вече посреща своите многобройни гости с приповдигнато настроение за Деня на влюбените. Празничният декор изпълва с ефирни сърца просторните атриуми на най-големия търговски център в града.

Червеното – цветът на любовта, задава тона на аранжировките, а цели зони са превърнати в 3D романтични кътове. Любимо място за селфи снимки на влюбените двойки са четирите Моста на целувките на първия етаж на мола, по тях се преминава в шпалир от пърхащи цветни сърца.

Посетителите се радват и на многобройните специални празнични оферти за Св. Валентин в много от магазините в търговския център, който по традиция се превръща в предпочитаното от варненци място за намиране на ефектни подаръци.

Модна дестинация №1 на Варна, Grand Mall привлича за шопинг хора от цяла Североизточна България с уникалния си микс от български и на световни брандове като H&M, Zara, Reserved, Mohito, Deichmann, Sport Vision, Intersport, Humanic, Calliope, Douglas, LC Waikiki, Terranova.

Източник:

NIRA Communications PR

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!