Коледна кампания на PTPI „Делфините“ 2015 – „Делфините творят добро!“

За осма поредна година младежите от PTPI Делфините – Варна, заедно с доброволци от фондация „Деца на Балканите“, организират своята Коледна кампания. Те ще продават ръчно направените от тях картички всеки ден в периода от 16-ти до 23-ти декември във верига магазини „Пикадили“, както и в магазин „Mr. Bricolage“. Тази година отново каузата е благородна. Със събраните средства ще обзаведат две стаи за физиотерапия и рехабилитация на деца, болни от церебрална парализа в УМБАЛ „Света Марина“.

Заредени с много положителна емоция, младежите с нетърпение очакват коледните празници, в навечерието на които да творят добро!

Подкрепени от организацията 5kmrun, тази събота (19.12.2015г. от 10:00 ч.) „Делфините“ ще бъдат участници и в благотворително бягане, събраните средства от което също ще бъдат в подкрепа на каузата.

Със събраните средства (12 600 лв.) от кампанията през изминалата година беше закупен и дарен спирометър за болните от муковисцидоза деца в педиатричнотоотделение на УМБАЛ „Света Марина“. Бяха купени и сонди за хранене за семействата на болните деца. Също така болни и възрастни незрящи хора получиха 50 говорещи апарата за измерване на кръвно налягане.

Повече за изминалите им кампании, както и допълнителна информация за „Делфините“, можете да откриете на тяхната Facebook страница.

Източник:

Преслава Петрова (PR)
PTPI „Делфините“ – Варна

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!