За нас Новини от Варна, региона, страната - ИнфоВарна

InfoVarna.com – ИнфоВарна е създаден през 2000 година от Димитър Георгиев и Милен Младенов.

Преди повече от 15 години,  на 01.01.2001 г. официално стартира информационен сайт за Варна и региона с интернeт адрес: http://www.infovarna.com

От 2002 г. сайта е собственост на „ИНФОВАРНА – Милен Младенов“ ЕТ.

Дейността е информационна и рекламна.
Стремежът ни е да публикуваме важна за варненци информация от всякакво естество, да промотираме и подпомагаме дребния и среден бизнес в региона, а също така и дейно да участваме в културния живот на Варна.

През м.ноември 2004 стартирахме нова визия за развитието на сайта, а именно – той да стане интерактивна платформа на всички вас – хората родени, живеещи и работещи във Варна – всички „варненци“. За да стане сайта ни наистина „Електронният дом на варненци“ както го нарекоха журналистите преди време.
Всеки регистриран Потербител в Портала имаше възможност да пише и публикува статии (публикуването се осъществяваше след оторизация от Администратор) в различните раздели, стига те да бъдат актуални, ако не за всички, то поне за по-голяма част от варненци или просто значими за отделния човек. Ако желаете да видите ПОРТАЛА или да потърсите информация и статии в него, моля кликнете на този линк.

През 2015 г. , на прага на своя 15-годишен юбилей, отправихме поглед към нова „по-лека визия“ (с блог структура), с интегриране на социалните медии, новини от водещи регионални и национални сайтове/медии, както и възможност за публикуване на статии от наши сътрудници – автори и коментари от читателите на сайта. Има възможност да бъдат публикувани СИГНАЛИ/Инфо от граждани, посредством линка „РЕПОРТЕР“, след проверка и разрешение от Администратор.

Отворени сме за всякакви предложения за съвместна работа, за тези който искат да имат независима и нецензурирана платформа за своите авторски текстове.

Не се допускат вулгаризми и текстове с порнографско съдържание! Ше бъдат премахвани незабавно.

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 1 Average: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

27 − = 22