Детски кът-Варна ще се превърне в най-страшното място на планетата

Точно в 11:30ч. на 31 октомври на връх Хелоуин в морската градина на Варна ще започне щура СТРАХОТЕКА. Карнавал с маски и лакомства за всички деца.

Много танци и игри очакват най-добре гримираните и облечени участници. DJ Вамп ще пуска актуални вампирски и зомби песни. Точно в 12:00ч. ще се отвори ЗАМЪКА НА ПРИНЦЕСАТА, единствения интерактивен атракцион изграден специално за Хелойн . В едно далечно царство живяла красива принцеса, но злите духове завидели на красотата
и решили да я омагьосат. Така започва приказката която всеки само ще довърши като покаже колко е безстрашен преминавайки през атракциона на страха.

На 1 ноември в 11:30ч. след Хелоуин ще започне традиционната ТИКВОНИАДА. Олимпиада с тикви. За да изгоним злите духове от парка ще играем с тикви, ще мятаме тикви, ще търкаляме тикви, ще разбиваме тикви.Вход за всички събития както и атракциона ЗАМЪКА НА ПРИНЦЕСАТА е свободен. Заповядайте на 31 октомври да се забавляваме маскирани и да разгледате най-страшното място на планетата изградено специално за събитието.

линк към атракциона : https://www.youtube.com/watch?v=C38Sj8tHvQ0&feature=share

Източник:

Mилен Минков

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]