Демонстрация по модерно готвене със зимни органични зеленчуци

Демонстрация по модерно готвене със зимни органични зеленчуци ще се проведе в кулинарен институт във Варна

Демонстрация по модерно готвене със зимни органични зеленчуциЛюбители и бъдещи студенти във варненския кулинарен институт ще имат възможност да се запознаят с експериментално приготвяне на десетки видове зимни листни зеленчуци. Продукцията се отглежда експериментално от специалисти в института и наброява над 50 вида. Демонстрацията ще се проведе в събота (утре) и ще стартира в 10 часа в професионалната среда на Институт за кулинарни изкуства към ВУМ и ще включва приготвяне на зимни пресни салати от градината, използвайки съвременни кулинарни техники.

Кулинарното шоу ще бъде направено от Шеф Крис, който е част от експертния екип на института и ще бъде подпомогнат от посетителите, които ще могат собственоръчно да приготвят част от продукцията. Сред видовете листни зеленчуци, които ще бъдат използвани са: дъбови листа (салата), бейби пакчой, японска салата мизуна, швейцарски листни цвекла, зеле калванеро, ядливи цветя и др. В допълнение, от организаторите споделят, че посетителите ще имат възможност да разберат за методите на отглеждането на зеленчуците и ще получат информация за възможностите за обучение в кулинарния институт.

Източник:

Павел Йорданов

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 1 Average: 4]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!