Двубоят на титаните Пулев – Чисора на 7 май, само в ефира на Diema Sport Кубрат е категоричен, че е по-добрият боксьор от двамата, броени дни преди дългоочакваното събитие

Кубрат Пулев и Дерек Чисора ще се изправят един срещу друг в битка за европейската титла

Кубрат Пулев и Дерек Чисора ще се изправят един срещу друг в битка за европейската титла и елиминационен мач за световната купа на IBF след броени дни, на 7 май, събота. Двубоят на титаните от Хамбург, Германия ще се излъчва директно в ефира на Diema Sport, част от пакета Diema Extra, както и онлайн на платформата Gong Play.

Боксовата вечер в Хамбург започва в 22.30 ч. по Diema Sport , студийната програма стартира в 23.50 ч. с водещ Емил Здравков. Дългоочакваното спортно събитие започва в 00.15 мин. Коментаторът на двубоя Огнян Георгиев ще ни запознава с всичко случващо се на ринга и извън него директно от Хамбург.

„Аз съм по-добър боксьор от двамата”, категоричен е Кубрат, като на официалната пресконференция преди двубоя между двамата той допълва, че се е готвил дълго, дори прекалено дълго за съперник като Чисора. Веднага след края на срещата в събота зрителите на Diema Sport ще чуят ексклузивно първите думи за развоя на срещата на живо, от самия Пулев.

Интересни гости, дискусии, репортажи и новини около събитието ни очакват в ефира на каналите, част от Нова Броудкастинг Груп – не само в деня на двубоя, но и преди и след него. Следете най-актуалното и на Gong.bg.

Не пропускайте двубоя между Кубрат Пулев и Дерек Чисора, на 7 май , събота от 22.30 ч. , в HD качество живо в ефира на Diema Sport и в платформата GongPlay.

Източник:
Кристина Георгиева
Digital Communication Specialist
Nova TV
Nova Broadcasting Group Inc

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]