Два български хотела сред стоте най-добри в света Грифид хотел Метропол и Грифид хотел Арабела в к.к. „Златни пясъци“ бяха официално наградени с приза „TUI Holly 2017“

Грифид хотел Метропол и Грифид хотел Арабела в к.к. „Златни пясъци“ бяха официално наградени с приза „TUI Holly 2017“ на световния туроператор ТУИ, който се връчва на стоте най-добри хотела в света и е най-високото отличие за голямото внимание към детайла, превъзходното обслужване и изключителната кухня в един хотел.

Със своя отговор на въпроса: „Как ще оцените вашия хотел / настаняване?“ гостите са журито, което от 1994 година взима решението, кои хотели заслужават престижната награда. Заради изключително високите си оценки в категориите от въпросника на ТУИ, Грифид хотел Метропол се нареди на седмо място в света, като бе и един от трите номинирани в категорията „Най-добър хотел за Източното Средиземноморие“.

Хотел Грифид Арабела от своя страна бе отличен и като един от най-предпочитаните места за почивка с наградата на другия огормен концерн- Дер Туристик и спечели наградата „ITS Red Star Award” за немски пазар.

Веригата Грифид даде своя принос към усъвършенстването на туристическия бизнес и печелейки наградите на туроператора Schauinsland Reisen, като Грифид хотели Арабела, Вистамар, Метропол и Фореста взеха приза „Top Hotel Partner“, а един единствен победител се отличи с наградата „Partner of Excellence“, която бе присъдена на хотел Грифид Болеро.

2017 година предлага на България възможността да изгради доверие и да се докаже като надеждна дестинация в тези трудни за туризма времена.

България е на фокус, бидейки в листата с дестинации, които предлагат сигурност, а и с доказан с отличията на туроператорите за топ хотели продукт. Присъствието ни на пазара като надеждна дестинация с качествен продукт трябва да е стратегията на всеки, ангажиран в този бранш. Вълнението от добрите продажби и интереса, на който се радваме трябва да се овладее, така че да провокира работата върху създаването и предлагането на достоен туристически продукт.

България има шанса не само да посрещне нови гости, но и по-важно- да промени имиджа си. Награждаването и нареждането на български хотели сред най-добрите в света е доказателство, че мисията е възможна. По този начин ангажиментът ни да бъдем разпознати като сигурна дестинация с надеждни партньори и с хотели визионери е още по-голям!

Източник:
Биляна Димитрова
PR & Advertising Expert

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]