Варненският свободен университет организира безплатни подготвителни курсове за поправителната сесия на матурите

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър” организира безплатни подготвителни курсове в помощ на явяващите се на държавни зрелостни изпити по Български език и литература и География и икономика през месец август 2015 г.

Варненския свободен университет
Курсовете се провеждат от утвърдени учители от варненските гимназии, чийто ученици са постигнали едни от най-високите резултати на държавните зрелостни изпити по съответния предмет през майската сесия на 2015 г. в област Варна.
Курсовете са предназначени за абитуриенти, подали документи за предварително кандидатстване в университета и депозирали заявление за участие в посочените курсове.

Участието в подготвителните курсове е важна предпоставка за успешното представяне на държавните зрелостни изпити и приема във ВСУ „Черноризец Храбър“.
Оценките от държавния зрелостен изпит се приемат за успешно положен кандидатстудентски изпит за повечето от специалностите във Варненския свободен университет.
Курсовете ще се проведат в периода 6-21 август 2015 г. в сградата на VIII СОУПЧЕ „Ал. С. Пушкин“, на адрес: гр. Варна, ул. „Проф. Н. Державин” №12
Курсовете по Български език и литература се провеждат от 9:00 до 12:30 ч. , а тези по География и икономика от 13:00 до 16:30 ч.
Изискванията за участие и формата за записване ще откриете на сайта за кандидатстудентски прием на Варненския свободен университет: http://ksp.vfu.bg/maturi/

Източник:

Десислава Тончева

ВСУ

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!