Завършва „Випуск 2015” на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”

На 08.08.2015 г. /събота/ от 10.00 ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна ще се състои тържествена церемония по връчване на дипломите на студентите от „Випуск 2015” на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”. 206-има студенти от образователно-квалификационна степен „бакалавър” и „магистър” официално ще получат своите документи за висше образование. С отличен успех завършват трийсет студенти. Първенец на випуска е студент Мария Стефанова Ненова с успех отличен 5.96 от специалност „Мениджмънт на водния транспорт” в образователно-квалификационна степен „бакалавър”.

На 09.08.2015 г. /неделя/ от 9.00 ч. на Морска гара Варна ще се проведе тържествен ритуал по присвояване на първо офицерско звание на курсантите от „Випуск 2015”. Трийсет и един курсанти от специалност „Организация и управление на тактическите подразделения от ВМС” официално ще получат дипломи за висше образование. 18 мичмани ще получат и пагоните си на „лейтенант” от ВМС на Р България. 4-ма мичмани са подготвени за системата на МВР, а 9-ма курсанти за нуждите на ВМС на Социалистическа република Виетнам. Те ще получат офицерски пагони в родината си.
Първенец от курсантите е мичман Нико Куков с общ успех отличен 5.74, от специализация „Корабоводене за ВМС”.

Източник:

PR Office

Nikola Vaptsarov Naval Academy

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!