Варненското златно момиче на леката атлетика Елена Георгиева развя българското знаме на Балканските игри в Турция Носителката на купата „Спринтьорка на Варна” за 2016г. и победителка в държавния шампионат по лека атлетика – Елена Георгиева, развя българското знаме и слава на „6-тите Балкански детски атлетически игри” в град Коня, Турция

Варненското златно момиче на леката атлетика Елена ГеоргиеваНосителката на купата „Спринтьорка на Варна” за 2016г. и победителка в държавния шампионат по лека атлетика – Елена Георгиева, развя българското знаме и слава на „6-тите Балкански детски атлетически игри” в град Коня, Турция.

От 19 до 24-ти април 2016г., Елена бе част от националния отбор на РБългария до 16 години взел участие в игрите, на които се представиха повече от 20 държави. Осмокласничката от Първа езикова гимназия – Варна и възпитаничка на треньора Георги Тихов, бе блестяща в дисциплината си, като спечели титлата на 300 метра гладко бягане с много силния за възрастта й резултат от 40,52сек., оставяйки на повече от три секунди финиширалата втора състезателка на Босна и Херцеговина.

Георгиева бе и решаващият фактор, донесъл бронзови медали за щафетата на България /4 х 100 метра момичета/ след като на последния четвърти пост успя да стопи изоставане от над 6 метра и да качи отбора на почетната стълбичка.

Поздравяваме Ели за блестящите представяния и пожелаваме на нея и треньорския екип на „Черно море – Атлетик” нови успехи за тях и цялата атлетическа общност на Варна в предстоящите Държавни и Международни турнири.

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!