БЪДИ ГЕРОЙ НА РОТАРАКТ! Ротаракт-клубовете от Варна се събират в Социалната чайна

Днес, 16 май от 18:30 ч. в Социалната чайна на ул. „Преслав“ 53 във Варна, Ротаракт-клубовете от Варна организират събитието БЪДИ ГЕРОЙ НА РОТАРАКТ!


В рамките на срещата младите хора ще споделят своите постижения и ще обсъдят идеи за бъдещи проекти. Форумът е отворен за младежи, които искат да станат част от голямото международно семейство на Ротари Интернешънъл.

Ротаракт е младежката организация на Ротари Интернешънъл. В организацията членуват младежи на възраст между 18 и 30 години.

Ротаракт е хъб за изявени хора в различни области, владеещи по няколко езика, превъзмогнали личните си граници и даващи най-доброто от себе си в името на идеята, в името на екипа и най-вече – на приятелството!

Ние сме млади, интелигентни и успели, стремящи се да бъдем най-добрите сред най-добрите, да блестим с идеи и индивидуалност, споделят младите Ратарактъри.

За допълнителна информация относно събитието, можете да се обръщате към г-ца Виктория Парашкеванова – тел. 0885 290 990.

Източник:
Десислава Тончева

Експерт „Връзки с обществеността“

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!