Безплатна лекция за младежи: „Четири стъпки към успешен старт в кариерата“ Целта на събитието е да даде на младите хора полезни съвети, как да започнат работа в желаната от тях сфера

На 12-ти май от 19:00ч. в Икономически университет Варна ще се проведе безплатно обучение за младежи на тема „4 стъпки за успешен старт в кариерата“.

Целта на събитието е да даде на младите хора полезни съвети, как да започнат работа в желаната от тях сфера. Ще бъдат дискутирани въпросите, как да натрупат необходимите знания и умения, каква е ролята на неформалния опит и как да се отличат от останалите кандидати. Участниците ще се запознаят с добри практики и насоки за успех, когато направят първите и най-важни стъпки в своята кариера.

Лектор на събитието ще бъде Яна Янакиева – HR консултант в Easy Consult, агенция за набиране и подбор на персонал, и член на борда на JCI Bulgaria, една от най-големите неправителствени организации в страната.

Обучението е насочено към студенти (без значение от специалността); млади специалисти с малко опит; безработни младежи; ученици в последни класове и всеки, който иска да получи идеи как да се реализира успешно в желаната сфера.

Събитието е организирано от Клуб „Финанси“ към ИУ-Варна, в партньорство с JCI Varna (Международна младежка камара –Варна).

Повече за предстоящото обучение можете да научите тук: https://www.facebook.com/events/836960643074839/

Източник:
Яна Янакиева

JCI Bulgaria Vice President „Growth&Development“ 2016

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!