Любимецът на тийнейджърите Атанас Колев със собствена линия ученически тетрадки

Уникалните продукти ще бъдат в продажба от следващата седмица в книжарници „Сиела” в цялата страна

Атанас Колев - собствена линия ученически тетрадкиСлед успеха на кампанията Със „Сиела“ на училище – Мисия ученик – изпълнена! тя продължава след броени дни с ексклузивна серия тетрадки с лика на хип-хоп сензацията Атанас Колев. „Бъди в час с Атанас Колев“ несъмнено ще предложи най-търсения ученически артикул този сезон.

“Идеята се роди спонтанно. Исках да направя нещо лично, оригинално и в същото време полезно. Ще се радвам, ако с това успея да мотивирам учениците и студентите, защото осъзнавам, че образованието е най-ценната инвестиция в живота на всеки.“ сподели Наско.
Продуктите ще са достъпни само в книжарниците „Сиела“, както и онлайн на www.ciela.com. Организаторите обещават подаръци за всички, закупили две или повече тетрадки в промоционалния период.
Седмици преди премиерата на новия си сингъл, рапърът кани феновете си на лична среща за снимка и автограф в книжарници „Сиела” в пет от големите градове на България.

Началото ще бъде отбелязано на 10-ти октомври, събота, от 16 ч. във Варна, а на следващия ден 11.10(неделя) отново от 16 ч.ще посети Русе.
Следват Стара Загора, Пловдив, Плевен и София, като подробности за тях ще има на официалната фейсбук страница на изпълнителя – https://www.facebook.com/atanaskolevofficial, и на книжарниците – https://www.facebook.com/CIELAcom-329128817111388/.

Източник:

Светла Йовова

Маркетинг и реклама

Книжарници  „Сиела“

Вашето мение е важно за нас.
[Total: 0 Average: 0]

Мис Диамандиева ООД- Образование в чужбина - Индивидуална подготовка IELTS, iBT TOEFL, CAE

Мис Диамандиева ООД – Консултации по възможности при кандидатстване за обучение в бакалавърски и магистърски програми в Европа. Срокове за кандидатстване, документи, процедури, др.
Повече на www.MsDiamandieva.eu

НАПРАВТЕ ОНЛАЙН: РЕЗЕРВАЦИЯ на час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!